Instant

  • Instant koffie geeft je veel variatie tegen een voordelige kostprijs, het is een flexibele en compacte invulling van je koffie op het werk. Wil je weten welke koffie en machine het beste bij jou past? We maken graag een afspraak!

Instant koffie op je werk

Vriesdroog koffie instant koffie?

Koffieopjewerk.nl neemt je graag mee in de wereld van koffie. Instant koffie heeft zijn eigen geschiedenis en biedt je veel variatie. Wij adviseren je graag voor de juiste combinatie van koffie en de koffiemachine, dat is bij instant koffie de basis voor succes!

Onderhoud en service

Goed geregeld! Koffieopjewerk.nl biedt je all in service, of als je dat liever hebt service op afroep. Samen kiezen we de oplossing die voor jou, je gasten en collega’s het allerbeste werkt. Voor ons is het belangrijk dat je altijd beschikt over een goede kop koffie en een goed verzorgde koffiemachine.

Instant koffiemachine

Cappuccino topping, chocomix, automatensuiker. Ja dat kan allemaal gecombineerd worden in de instant koffiemachine. Samen delen we de machine in en dan heb je altijd de koffie die het beste smaakt! Koffieopjewerk.nl heeft alle koffie opties beschikbaar voor je!

Koffie, koffiemachine & meer?

Als je kiest voor instant koffie hoef je niet veel te regelen, het is een flexibel koffieconcept met veel koffievariatie. Koffieopjewerk.nl wordt verzorgd door Feyen B.V. Wij verkopen al sinds 1899 koffie, thee en meer! Profiteer vandaag nog van ons vakmanschap!