Liquid

Liquid koffie is dé oplossing als je snel en veel koffie nodig hebt, koffieopjewerk.nl heeft alle Liquid oplossingen in huis! Laat het ons weten als je snel veel koffie wilt zetten, we maken een afspraak!

Liquid koffie op je werk

Merk, soort en melange

Liquid koffie wordt door een select aantal koffiebranders gemaakt. Koffieopjewerk.nl heeft alle merken, soorten én melanges voor je in huis. Laat het ons weten als je op zoek bent naar een koffievoorziening waarmee je snel veel koffie wil zetten. We maken samen de keuze voor het juiste koffiemerk, soort én melange!

Onderhoud?

Dat is bij Liquid koffie minimaal nodig, maar het is wel belangrijk het onderhoud voor je koffiemachine, of beter gezegd; koffiedispenser goed te regelen. Want je wil natuurlijk niet zonder koffie de dag beginnen en als je snel en veel koffie wil serveren is het zeker de moeite waard!

Koffiemachine of dispenser

Als je kiest voor Liquid koffie heb je een koffiemachine, of beter gezegd; een koffiedispenser nodig. Hierin is veel keuze en wij helpen je graag om te bepalen welke de juiste is in jouw situatie, we hebben altijd een oplossing!

Kannen of kopjes koffie

Bij Liquid koffie denken wij natuurlijk in kopjes, maar veel meer nog in kannen koffie. Liters koffie zijn met Liquid koffie geen probleem! Koffieopjewerk.nl wordt verzorgd door Feyen B.V. wij hebben al ruim 120 jaar ervaring in koffie zetten. Vraag ons naar de mogelijkheden!