Koffiemachines

Espresso machines

Klassieke Italiaanse Espresso koffie, het bewijs van een echte espresso koffie zie je direct door de cremalaag op de koffie. Vers gemalen koffie onder druk gezet geeft het aroma en de volle smaak van een echte Espresso koffie. Kijk bij onze Espresso koffiemachine top 4 en kies de machine die bij je past!

Liquid machine

Snel en veel koffie nodig? Dan is een Liquid machine vaak de beste oplossing. Door het gebruik van vloeibaar koffie extract is er in korte tijd veel koffie beschikbaar voor het tappen van kannen koffie. Met de combinatie van verse melk of melkpoeder tap je een heerlijke Cappuccino!

.

Instant machine

Voor veel koffievariatie in een compacte machine heb je met instant koffiemachines ruime keus. Met instant koffie heb je de combinatie van snelheid, capaciteit en koffiespecialiteit voordelig in huis!

Liquid

Fresh Brew machines

Wie kent het niet, verse filterkoffie kop voor kop vers gezet. Filterkoffie wordt traditioneel per kan op ketel gezet, maar dan heb je veelal 5 tot 12 kopjes minimaal beschikbaar. Met Fresh Brew koffiemachines zet je kop voor kop verse koffie!