Wij Nederlands drinken gemiddeld wel zo’n 260 liter koffie per jaar, per persoon. Daarvan drinken we heel veel kopjes koffie op het werk.

Welke koffie op je werk?

Dat is voor ons de belangrijkste vraag, En daar hebben wij van koffieopjewerk.nl het antwoord op voor je. Heb je snel en veel koffie nodig? of wil je graag kop voor kop verse koffie of cappuccino zetten? Het feit is dat we elke dag en het liefst op ieder moment van de dag een heerlijk kopje koffie willen drinken op het werk.

Cappuccino

Maar hoe regel je dat nu goed in voor je collega’s en gasten? Wat komt er allemaal bij kijken om elke dag weer zorgeloos te kunnen genieten van een kopje koffie op het werk? We beginnen met het inventariseren van het totaal aantal dagelijkse gebruikers. Hoeveel personen maken dagelijks gebruik van de koffie- en thee voorzieningen? Met dat aantal berekenen we de capaciteit aan totale warme dranken per dag en vervolgens rekenen we hiermee ook de capaciteit per uur voor je uit. Met deze getallen weten we precies welke koffiemachines we kunnen adviseren aan je. Dan weet je dat de machine altijd voldoende koffie en thee kan afgeven en iedereen op het gewenste moment kan genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Daarna gaan we samen de verschillende zet-methodes doornemen om te bepalen welke koffie voor jouw situatie de meest geschikte is. We kijken naar zet-tijd per kopje, of je ook kannen koffie wil gebruiken en natuurlijk naar de koffiekaart die je wil aanbieden. Als we dit helder hebben samengevat voor je, gaan we kijken naar de koffiemerken en koffiesoorten die hiervoor geschikt zijn. We kunnen dan de optimale combinatie van koffiemachines en koffie aan je presenteren en op basis hiervan geven we een prijsindicatie aan je af voor de koffievoorziening en natuurlijk de prijs per kopje koffie.

.

Espresso Machine

Koffie is persoonlijk en de smaak van de koffie is natuurlijk het meest belangrijk en dat wil je natuurlijk samen met je collega’s testen. ”Hebben we een goede koffie op het werk?” Daarom bieden wij van koffieopjewerk.nl altijd een proefplaatsing aan van de optimale combinatie van koffiemachine en koffie, dan kan je ons koffie advies in de praktijk testen en horen we graag wat je ervan vindt!