Je werkdag beginnen met een heerlijk kopje koffie? 

De werkdag beginnen met een echt lekkere espresso koffie inspireert? Jazeker! Wij van koffieopjewerk.nl hebben elke dag inspiratie voor de beste koffievoorziening op je werk. Voor elke vraag over koffie hebben wij een passend antwoord voor je! Met ons espresso koffie assortiment is er altijd een koffie die voldoet aan de smaak die je wilt schenken aan je collega’s en gasten. We hebben ruim 120 jaar ervaring in koffie en gaan graag de uitdaging aan om ook voor jou elke dag een uitstekende koffie te serveren.

Epresso koffie geeft een verse cremalaag als bewijs van een goed en vers gezet kopje koffie. Door het koffiezetten onder hoge druk bij espresso koffie gaat de overdracht van de geur, kleur- en smaak uit de vers gemalen koffiebonen binnen 20 tot 25 seconden en serveer je een heerlijk verse kop koffie! De smaakbeleving van een goed en vers gezette kop koffie geeft je inspiratie voor de werkdag, elke kop koffie opnieuw! Wil je eens een ander koffierecept proberen?  Of voortaan een verse cappuccino? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van koffieopjewerk.nl

Espresso Koffie

Laat je inspireren door ons duurzame assortiment koffie, wij bieden hiermee naast een heerlijke kop koffie ook een verantwoorde koffie op het werk waarmee je duurzaamheid ondersteunt en je elke dag weer kan genieten van een heerlijke duurzame koffie. Voor het maken van de juiste koffie keuze vertellen we je graag alles over de A-merken koffie en de herkomst van de koffie.  Zo kunnen we je alles vertellen over de plantage waar de koffie is geteeld, het keurmerk van de koffie en natuurlijk de wijze van branden én het samenstellen van het melange.

Kortom, elke dag een heerlijk verse koffie inspireert en geeft je weer energie voor de (werk)dag! Wil jij ook inspiratie voor een heerlijke koffie op je werk? Neem dan contact met ons op!