Voor erbij

Topping

De naam zegt het al, hiermee top je de koffie af in kwaliteit en smaak. Cappuccino, andere koffie en melkvariaties met een heerlijk romige melktopping gemaakt van melkpoeder. Kies de melkpoeder die goed past bij het koffiemelange en het zetsysteem.

Cacao

Heb je genoeg koffie gehad en ben je toe aan eens wat anders? Neem dan eens een heerlijk warme chocolademelk of een choco de luxe. Een heerlijke warme drank voor ieder moment.

Melk

Koffiemelk, verse melk, Cafitesse melk, er zijn verschillende mogelijkheden voor de melk in je koffie. Heb je een Espresso machine met stoom functie? Dan kun je met verse melk een heerlijke Cappuccino maken. Natuurlijk kan je ook kiezen voor koffiemelk als toevoeging in je koffie.

Suiker

Wil je de koffie op smaak brengen met suiker? Dan heb je ruime keuze uit bijvoorbeeld kristalsuiker, suikerklontjes of de suikerstick. Ook fijne automaatsuiker voor je koffiemachine is een goede oplossing. Natuurlijk kan je ook kiezen voor zoetjes in je koffie. 

Thee

Engelse melange, fruit thee, thee met fairtrade certificering, er is veel keus in smaak en soort. Groene thee en rooibos thee zijn/wordt veel gedronken. Kijk welke smaak het best tot zijn recht komt en probeer gerust eens een andere smaak! 

Koekje erbij?

De meest gestelde vraag bij een vers geschonken kop koffie: ”koekje erbij?” Natuurlijk nemen we graag een koekje bij de koffie. Wie kent niet de Café Noir of een stroopwafel? Echt Hollands koekje voor bij de koffie! Probeer ook eens de bonte mix van Hoppe!