Koffie

Espresso

Espresso koffie is de basis voor vele koffievariaties. Denk hierbij aan een cappuccino of een latte macchiato. Espresso heeft een intensere smaak dan traditionele filterkoffie. Alleen met de beste Espresso bonen maak je de lekkerste Espresso, Lungo of Cappuccino koffie voor je gasten en collega’s.

Liquid

Liquid koffie en koffiemachines zorgen voor snel en veel koffie, in elke situatie. De koffiemachines bieden een ruime keus aan variatie, en altijd op basis van grote capaciteit en een hoge tapsnelheid. Met Liquid koffie ga je elke koffie uitdaging aan!

Instant

Instant koffie is voordelig en gevarieerd in aanbod. Instant koffie en koffiemachines leveren veel variatie in warme dranken tegen een lage kostprijs. Ben je op zoek naar een compacte koffiemachine met veel mogelijkheden dan is Instant de oplossing!

Fresh Brew

Fresh Brew & Filterkoffie zijn de basis voor een heerlijk geurige kop koffie zoals we graag drinken. Met Fresh Brew koffie zet je kop voor kop een verse kop koffie. Filterkoffie kan geschikt zijn voor een kan of ketel liters verse koffie.