Fresh Brew

  • Heerlijk geurige en smaakvolle traditionele koffie, dat hebben we graag als we koffie drinken op het werk. Kijk samen met koffieopjewerk.nl welke koffie jij graag serveert aan je gasten en collega’s!

Fresh Brew koffie op je werk

Fresh brew & filter koffie

Kop voor kop vers gezet, daar kies je voor bij Fresh Brew en Filterkoffie. Roodmerk filter koffie kennen we gelukkig allemaal, en dat is de basis voor een heerlijk vers gezet kopje filterkoffie. Fresh Brew koffiemachines zetten binnen 25 seconden een heerlijk kopje verse koffie!

Onderhoud en Reiniging

Vers water, vers gemalen koffie én een schoon koffiezetapparaat. Dat is Wat we adviseren voor een heerlijk vers gezette kop koffie! Koffieopjewerk.nl kan je volledig ontzorgen als je kiest voor Fresh Brew- en Filterkoffie op je werk!

Kop voor kop verse koffie

Fresh Brew koffiemachines zetten kop voor kop verse koffie, heb je kannen koffie nodig dan kan je kiezen voor snelfilter zetapparatuur. Fresh Brew koffie is specifiek voor gebruik in Fresh Brew koffiemachines.

Koffie, koffiemachine en meer?

Als je kiest voor de traditionele wijze van koffiezetten ben je bij Koffieopjewerk.nl aan het goede adres. Wij weten alles van koffie en regelen graag alles voor een goede kop koffie!  Voor Fresh Brew- en Filterkoffie hebben wij alles in huis!